Resort informatie Weersverwachting Webcams Skipasprijzen Skigebied Nieuws Omgeving

skigebied Manzaneda

Manzaneda is een uitstekend klein resort met fantastische afdalingen en veel bossen. het gebied beschikt ook over vele spectaculaire en goed onderhouden langlaufcircuits en een lange rodelbaan voor alle leeftijden. De wandelaar vindt er uitgebreide en diverse winterwandelpaden voor alle niveaus. Het skiterrein strekt zich uit van 1500 tot 1800 meter met een verticale afdaling van 300 meter. Manzaneda heeft 19 skipistes en is het meest geschikt voor beginnende skiërs en snowboarders, maar er is ook ruimte voor zowel meer ervaren als gevorderde skiërs. De pistes zijn 60% blauw, 25% rood en 15% zwart. Een klein deel van de pistes in Manzaneda is uitgerust met sneeuwkanonnen.
Manzaneda

bereikbaarheid vliegtuig

Het dichtst nabijgelegen vliegveld is Vigo/ Santiago de Comp. Wie met een huurwagen of taxi naar Manzaneda wil rijden, moet rekening houden met een rit van 174 km (via A52 en OU536). Met het openbaar vervoer is Manzaneda te bereiken met de bus en trein. De busrit Vigo-La Rua duurt 3 uur en 10 minuten. Vanuit La Rua dien je alsnog een taxi te nemen naar Manzaneda. De treinrit Vigo-Quixar (vier ritten per dag) duurt 3 uur en 35 minuten en ook hier dien je een taxi te nemen van Quixar naar Manzaneda (ongeveer 30 km).

bereikbaarheid auto

De rit van Brussel naar Manzaneda omvat 1700 km en loopt doorheen Frankrijk en Spanje. In beide landen moet tol betaald worden om de autosnelwegen te gebruiken. De route Brussel-Manzaneda vertrekt op de E19 richting Mons en vervolgens de A1 richting Parijs. Nadien volg je de A10 richting Versailles, Orleans, Tours, Poitiers en Bordeaux. In Bordeaux neem je de A63 richting Bayonne, Biarritz, San Sebastian. Nadien volg je de route Vitoria-Gasteiz, Burgos, Leon, Ponferrada. Op de A6 neem je afrit 400. Vanaf hier volg je de de N120 en de OU636 naar Rua da Igrexa in Manzaneda.

beste periode

jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec