Resort informatie Weersverwachting Webcams Skipasprijzen Skigebied Nieuws Omgeving

skigebied Davras

Je kan skiën in het Davraz-gebergte. Het skigebied ligt tussen Isparta en de Egeïsche zee. Het gedeelte waar men kan skiën is tussen de 1650 meter en de 2150 meter hoog. Het Davraz-gebergte maakt onderdeel uit van het Turkse Taurusgebergte. Dit gebergte is de langste bergketen van Turkije!

bereikbaarheid vliegtuig

Het vliegveld van Isparta (ISE) ligt op 16 km afstand vanaf de stad Isparta zelf. Voor deze afstand kan je een taxi nemen, maar het vliegveld biedt ook de mogelijkheid om een auto te huren.
Isparta kent echter geen internationale vluchten. Het is daarom aan te raden om via Istanbul te vliegen. In totaal is het 4 uur en 35 minuten vliegen vanaf Zaventem (Brussel), via Istanbul (SAW of ISE) naar Isparta. Deze reistijd is exclusief de tijd dat je overstapt in Istanbul. Voor de terugreis geldt dezelfde route: via Istanbul terug naar Brussel. De terugreis duurt dan 4 uur en 40 minuten, dit is eveneens exclusief de overstaptijd in Istanbul.

bereikbaarheid auto

Vanaf Brussel (Infante Isabellastraat) is het ongeveer 3200 km naar Isparta. Je bent dan ongeveer 30 uur aan het rijden, exclusief pauzes. Het best rijd je via Duitsland naar Oostenrijk. Via Oostenrijk ga je dan naar Servië en daarna door naar Bulgarije. Zodra je in Turkije bent aangekomen, rijd je via Istanbul naar het het zuiden, richting Isparta.

beste periode

jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec