Een nieuw ski-avontuur in verbluffend Val Thorens

Al van jongs af aan zijn mijn man en ik doorwinterde skiërs. Oostenrijk is al jarenlang onze vaste bestemming, maar vorig jaar besloten we het eens over een andere boeg te gooien: we zouden naar Frankrijk afreizen. Doordat we ervaren wintersporters zijn, kwam ik al snel uit bij Val Thorens, dat deel uit maakt van Les 3 Vallées, het grootste skigebied ter wereld.

©maxpixel.freegreatpicture.com

Op zoek naar de juiste deal
Ik ben sinds jaar en dag gewend om steeds naar hetzelfde vaste stekje op reis te gaan. Dat maakt het niet evident voor mij om uit het gigantische aanbod aan hotels de voordeligste match te halen. Toen ik tijdens het surfen op zoek naar de beste deal door het bos de bomen niet meer zag, was er TUI dat voor een ommekeer zorgde. De hotelzoekmachine deed het werk in mijn plaats en gaf me een transparante lijst van de beschikbare hotels in Val Thorens, meteen vergezeld van de laagste boekingsprijs die op dat moment te vinden was. In geen tijd maakte ik mijn keuze en konden we zorgeloos vertrekken, zeker dat ik tegen het goedkoopste tarief geboekt had. Ik had maar liefst 78% korting!

Een geweldige tijd in een fantastisch hotel
We beleefden de reis van ons leven in het prachtige Val Thorens, waar het hele jaar door sneeuwgarantie is. De skipistes zijn van gevorderd niveau, ideaal voor doorwinterde sporters zoals wij. Daar komt nog bij dat de mogelijkheden tot après-ski al even indrukwekkend zijn!
Het hotel voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Dankzij de vele foto’s op TUI wisten we precies waar we ons aan konden verwachten. Wat ik ook heel handig vind zijn de klantenbeoordelingen die bij de hotels staan. Als je daar even doorheen scrolt, dan is de kans dat je voor een onaangename verrassing staat zo goed als onbestaande.

Op naar volgende winter!
Ik kijk alvast uit naar onze skireis van dit jaar; die boek ik absoluut terug via TUI. De combinatie van service en betrouwbaarheid, transparante informatie en natuurlijk de garantie dat ik aan het beste tarief boek, heb ik nog nergens anders gevonden. Een absolute aanrader!