Little Ski Mountain: zorgeloos op skivakantie met de allerkleinsten

Een skireis met het hele gezin is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Toch weten ouders dat het een hele onderneming is om een week op de piste door te brengen met de kinderen. Daarom heeft Famiski ieder jaar een leuke samenwerking met Little Ski Mountain, waarbij een speciale kleuterskiweek wordt georganiseerd. Deze week is niet alleen ontzettend leuk voor de jonge deelnemers, maar als ouder kun je ook genieten van een heerlijke week op de piste.

© Pixabay.com

Speciaal voor jonge gezinnen
Gezinnen met kinderen die tussen de 6 maanden en 8 jaar oud zijn, kunnen meedoen met deze speciale skivakantie van Little Ski Mountain. Deze vakantie wordt sinds enkele jaren georganiseerd in Hotel Jafferau, wat in het Italiaanse dorp Bardonecchia ligt. Het hotel ligt direct aan de prachtige skipiste in deze regio, wat het de perfecte uitvalsbasis maakt voor een jong gezin dat een fijne skivakantie wil beleven. Dit is dan ook één van de grote voordelen van de kleuterskiweek van Little Ski Mountain. Alle skilessen beginnen namelijk vlak aan het hotel, zodat je als gezin geen rekening hoeft te houden met een lange reistijd en het vervoeren van alle skibenodigdheden. Het is dan ook ontzettend makkelijk om even een pauze te nemen tijdens het skiën, aangezien je binnen de kortste keren weer op je eigen kamer bent.

Een week vol activiteiten
Tijdens Little Ski Mountain worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zodat de allerkleinsten zich de hele dag door vermaken. Hierdoor kun je als ouders ook echt genieten van je tijd op de piste, met of zonder de kinderen. De kleintjes zijn in goede handen met de organisatoren van Little Ball Village, die zich specialiseren in het vermaken van kinderen op de piste. Zo krijgen de kinderen professionele skiles, maar is er ook altijd een leuke speelhoek aanwezig die begeleid wordt door Nederlandse kleuterjuffen. Deze juffen houden altijd een oogje in het zeil, ook tijdens het slapengaan van de kinderen. Zo kun je als ouders de dag ontspannen afsluiten met een lekker diner in het restaurant van het hotel.

Genieten als gezin
Wie met het hele gezin deelneemt aan Little Ski Mountain, kan een skivakantie op de meest ontspannen manier ervaren. In de ochtend geniet je rustig van een heerlijk ontbijt, volg je skilessen met het hele gezin en kun je ontspannen op het zonneterras van het hotel. Wanneer je zelf van de piste wilt genieten kan dit natuurlijk zonder problemen, want de kinderen worden heel de middag vermaakt met de leukste activiteiten. Er zijn naast de speelzaal ook kinderbedden aanwezig, zodat ze gewoon een dutje kunnen doen zoals ze gewend zijn. De hele dag wordt afgesloten met lekker eten en een verhaaltje van de kleuterjuffen, zodat de kleintjes binnen de kortste keren naar dromenland vertrekken. De skivakantie van Famiski in combinatie met Little Ski Mountain is dus helemaal afgestemd op het ritme van de allerkleinsten.