Actieve wintervakantie voor twintigers

Afhankelijk van je leeftijd, heb je vaak andere eisen en wensen wanneer je op vakantie gaat. Zo kiezen veel twintigers vaak voor een sportieve vakantie, zeker als het om een wintervakantie gaat. Er zijn gelukkig talloze organisaties die fantastische reizen voor deze leeftijdscategorie aanbieden. Zo kun je bij Zuiderhuis verschillende reizen naar Lapland boeken. Deze bestemming is namelijk bij uitstek geschikt voor de sportievelingen die op winteravontuur willen.

© Zuiderhuis.be

Reis vol adrenaline
Kick je op adrenaline? Dan ben je echt niet de enige twintiger. Veel mensen van deze leeftijd zijn continu op zoek naar spanning. Een reis naar Lapland zal in ieder geval voor meer dan genoeg spanning en adrenaline zorgen. Spannende activiteiten zoals ijsklimmen en sneeuwscooteren zijn een fantastisch avontuur op zich. En dat is nog lang niet alles. Tijdens deze Zuiderhuis groepsreis met leeftijdsgenoten beleef je namelijk alle hoogtepunten die Lapland te bieden heeft. Vrijwel alle winterse activiteiten komen namelijk voorbij. Je gaat een huskytocht ondernemen en ook karten op het ijs. En dat allemaal in slechts een week tijd. Omdat de groep rondgeleid wordt door lokale gidsen zie je zelfs de meest verborgen pareltjes van het gebied. De reis wordt bovendien begeleid door een Nederlandssprekende Lapland specialist.

Midden in de natuur
Je verblijft tijdens deze groepsreis in Kemijärvi. Dit is een uurtje rijden van Rovaniemi. Het meest bijzondere van deze locatie is wellicht dat je jezelf midden in de natuur bevindt. De prachtige bossen in het licht glooiende landschap maken nog meer indruk als ze bedekt zijn onder een imposante laag sneeuw. Geniet van de rust en de stilte die hier heerst in vergelijking met het drukke westerse bestaan. Het hotel waar de groepsreis van Zuiderhuis verblijft, ligt aan de rand van een prachtig meer. Er zijn zes comfortabele tweepersoonskamers aanwezig. Iedere kamer beschikt over eigen sanitair. Naast het hotel ligt een volledig gerestaureerde graanschuur waar ook nog eens vier personen kunnen verblijven. Aan het meer ligt verder een prachtige ruime sauna waar je na een dag vol activiteiten even heerlijk kunt ontspannen. Deze locatie zorgt ervoor dat je tijdens deze vakantie een uitstekende balans kunt vinden tussen spannende activiteiten en even helemaal tot rust kan komen.

© Zuiderhuis.be

Korting en gratis WIFI
Wanneer je deze reis ruim van tevoren reserveert, krijg je een korting die op kan lopen tot maar liefst 100 euro. Het programma van de reis is vooraf volledig samengesteld. Let er wel op dat de reis echt bedoeld is voor jongeren tussen de 20 en de 30 jaar. Het programma is daar ook zorgvuldig op afgestemd. Hoewel je veel avontuurlijke en sportieve activiteiten gaat ondernemen, is een normale basisconditie voldoende om zonder problemen met deze reis mee te gaan. De hotelkamers zijn van alle comfort voorzien zoals een eigen flatscreen tv, een koelkast, oven en natuurlijk de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Ook kun je op elke kamer gebruik maken van gratis WIFI.